"Свобода" оголосила війну сотнику Парасюку

Про початок виливання бруду та оголошення політичної війни партією  ВО "Свобода" сотнику Парасюку свідчить сьогоднішня інформація в мережі Facebook свободівця Василя Стеблівського про те, що Парасюк ніби - то збирається йти по списках Свободи до Новояворівської міської ради:

"Знаменитий сотник Парасюк невдовзі може поповнити фракцію ВО "Свобода" в Новояворівській міській раді. Є інформація, що один із депутатів ради від ВО "Свобода" складе повноваження.

На його місце у фракції приходить сотник Парасюк, оскільки він наступний у партійному списку ВО "Свобода" до міськради (на місцевих виборах у 2010-му він був під №8, а пройшло семеро депутатів). Депутатський корпус Новояворівської міської ради поповниться легендарним сотником Майдану!", - зазначив свободівець.

Проте годину тому в соціальних мережах,зокрема "Вконтакте" Володимир Парасюк зазначив,що тепер проти нього свободівці будуть поширювати неправдиву інформацію з метою його скомпроментувати. І пов`язано це, на думку Парасюка, із призначенням очільника Львівської міліції Дмитра Загарії:

"Повертаючись до епопеї із призначенням очільника Львівської міліції Дмитра Загарії. Враховуючи, що я перейшов дорогу ВО "Свобода", думаю, невдовзі на мене буде вилито купу лайна різними хлопцями-дівчатами та організаціями, причетними до цієї партії. Тому чекайте усякого різного про мене під заголовками: "Сенсація!" "Нові шокуючі факти про Парасюка" і т.д. Я в ці брудні ігри грати не буду, бо маю гідність, щоб не влазити в дрібні політичні війни. Стосовно Загарії.

Я підтримав його кандидатуру, оскільки його обрала громада Львівщини та Люстраційний комітет, зокрема Єгор Соболєв, а в його неупередженості я не маю підстав сумніватись. Ми обирали не конкретно Загарію, а некорумпованого і професійного міліціонера.

Якщо Загарія покаже себе з протилежного боку, ми знайдемо іншого чесного та професійного міліціонера. А стосовно Свободи, хлопці, не шукайте повсюди ворогів, Ви самі головний ворог свого рейтингу та своєї репутації", - написав Володимир у ВК.

Галицька правда

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: