Дороги Сумщини під контролем українських військових (фото)

  Військовослужбовці військової частини А-0998 передислоковані на територію області у зв’язку з проведенням широкомасштабних військових навчань утримують та контролюють ключові магістральні автомобільні шляхи регіону. Силами особового складу, та за підтримки місцевого населення було організовано низку блок-постів з цілодобовим чергуванням. Військовослужбовці зупиняють та перевіряють всі підозріли автомобілі. Першочергова увага приділяється, насамперед, вантажним автомобілям подвійного призначення. Тобто таким, що можуть перевозити як військові, так і цивільні вантажі. Таких заходів вжито через ескалацію конфлікту на сході нашої держави. Разом з тим, військовослужбовці в рамках виконання поставлених завдань здійснюють допомогу органам внутрішніх справ. Зокрема ними було виявлено викрадене авто.

-         Під час несення служби на блок-постах, ми ведемо облік автомобілів, - розповів молодший сержант військової служби за контрактом Петро Поліщук. –  Зокрема, до нас звернувся власник іномарки, яка була викрадена напередодні. Він повідомив марку машини, колір, державний номерний знак. В нашому реєстрі цей автомобіль був відмічений, як такий, що перетинав наш блок-пост. Ми повідомили відповідні органи час перетинання, та напрямок руху.

Командир військової частини полковник Олександр Павлюк зокрема зазначив, що всі підлеглі йому військовослужбовці мають високі навички і готові захищати державу зі зброєю в руках.

Підполковник Тарас Грень

Підполковник Володимир Скоростецький, Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

Фото авторів.

військові2 військові3 військові4 військові5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: