У Львівській філармонії відбудеться концерт до Дня матері

У четвер, 8 травня, о 19:00 год у Львівській філармонії відбудеться концерт до Дня матері «Тобі найріднішій: музика весни».

Музичне дійство обіцяє справжній музичний калейдоскоп вражень, адже у ньому візьмуть участь чимало класичних естрадних виконавців: заслужений артист України Мар’ян Шуневич, солістка Львівської філармонії Оксана Гриб, соліст Львівського національного театру опери та балету Роман Ковальчук, добре знане в Україні та за її межами вокальне тріо «Крайня хата», провідні музиканти, вихідці із легендарного ансамблю «Ватра» Ігоря Білозіра – група «19-й клас». Супроводжуватиме свято весни симфонічно-джазовий оркестр «Liberta».

Сама ідея створити концерт до Дня Матері народилася у заслуженого артиста України Мар’яна Шуневича спільно з його земляком, солістом Львівського національного театру опери та балету Романом Ковальчуком.

«До концерту увійшла українська пісенна класика, а оскільки увесь світ відзначає 65-річчя від дня народження Володимира Івасюка, то більша частина концерту буде скомпонована з відомих та маловідомих пісень композитора, значна частина з яких присвячена жінці, любові до жінки та матері. Окрім того, прозвучать й авторські пісні Романа Ковальчука», - розповів Мар’ян Шуневич.

Цікаво, що пісня Володимира Івасюка «Запроси мене у сни свої» у виконанні Мар’яна Шуневича вперше прозвучить у Львівській філармонії. Також звучатимуть і такі пісні Володимира Івасюка, як «Балада про мальви», «Балада про дві скрипки», «Я піду у далекі гори» та інші популярні пісні із української естрадної музичної скрині.

Також на концерті слухачів чекають цікаві та приємні розіграші. Зокрема, останній компакт-диск Мар’яна Шуневича «Два кольори» із записами пісень Володимира Івасюка та Ігоря Білозіра, а також компакт-диски  групи «19-клас».

«У переддень вихідних днів подаруємо прекрасний веселий мажорний настрій слухачам, щоб зняти емоційну напругу в теперішніх українських подіях. Життя триває, і його цінність в солідарності, підтримці одне одного, допомозі, в згуртуванні духу. Та найперше хочеться подарувати приємні миті жінкам, матерям, коханим. Отож чекаємо всіх жінок із своїми коханими чоловіками», - додав Мар’ян Шуневич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: