Українські ІТ-фахівці є найбільш затребуваними у світі, - Тимошенко (відео)

Кандидат в президенти України, лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявляє про необхідність запровадження державних програм підтримки молодих вчених.

“Україна мусить започаткувати відкриті, досить сильні конкурси наукових робіт будь-яких соціально-значимих проектів, які можуть створювати студенти, молодь, молоді фахівці, молоді вчені. І вигравати ті державні гранти зможуть відкрито, конкурентно і давати нам надію на те, що ми будемо, як країна, свій інтелект підтримувати”, – сказала Юлія Тимошенко сьогодні під час виступу на молодіжному форумі у Львові “Схід і захід разом”.

Лідер партії “Батьківщина” зазначила, що, зокрема, українські ІТ-фахівці є найбільш затребуваними у світі. “Мені здається, що нам дуже сильно потрібно підтримати молоду науку. Інтелект українців – феноменальний. Світ це вже зрозумів. Тільки ми це не розуміємо, а зрозуміти треба. Я думаю, що новий президент і уряд відкриють такі можливості для вас, для нашої основи і нашої надії”, – наголосила вона.

Після форуму Юлія Тимошенко взяла участь у церемонії розгортання найбільшого в Україні державного прапора розміром 40 на 60 метрів під скандування “Схід і захід разом”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: