Завтра у Львові відбудеться хода за єдність України

Завтра у Львові, замість святкового параду, відбудеться хода за єдність України, повідомили у прес-службі ЛМР.

Відтак, завтра, о 11.00 год від пл. Галицької (пам’ятник Адаму Міцкевичу) стартує хода «За єдність України». Захід пройде в підтримку українців на Сході України. Розпочнеться хода з проголошення поезії Тараса Шевченка, адже цього року Україна святкує 200-річчя Тараса Шевченка. Буде виконано Гімн України. Усі учасники ходи пройдуть на пл. Ринок, де також заспівають державний Гімн та гімн Європи, проведуть дитячий флеш-моб. Всіх, хто хоче долучитись до ходи, запрошують приходити. В ході не братимуть участь король та королева, не буде також підняття штандарту на вежі Ратуші.

«Львів повинен висловити свою позицію. Позиція Львова – єдність України», - зазначила Ірина Подоляк, начальник управління культури Львівської міської ради.

Після ходи у Ратуші від імені громади міста Львова буде вшановано найактивніших львів’ян, також буде присвоєно звання «Шляхетна львівська родина», «Львів’янин року», «Почесний громадянин міста Львова».

Також буде вручено сертифікати на отримання квартири у новозбудованому будинку на вул Науковій чотирьом сім’ям, родичі яких загинули під акцій протесту в Києві на Майдані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: