Без моралі ми державу, в якій можна бути щасливим, не збудуємо, - Богомолець (відео)

30 квітня, у Львові відбулася прес-конференція кандидата в президенти України, громадського діяча Ольги БогомолецьКандидат у президенти України розповіла як виховати українську націю і яких людей потрібно просувати у майбутню владу. Про це повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

"Починаючи з початку минулого століття, то побачимо, я думаю що серед вас тут є політологи і історики, які історію трошки пам'ятають і трошки знають. перша світова війна, громадянська війна, чистка в рядах, коли інтелігенція, коли аристократи духу по Бердяєву ви пам'ятаєте, це ті люди, які свободу, гідність і честь сповідують вище ніж все інше. Ті люди були або знищені, або вбиті, або виїхали з країни.

Після цього радянська свідомість, викоренення віри як такої, викоренення національної памяті. Потім голодомор, коли, задумайтесь, коли стільки людей загинуло і якщо ви повернетесь в історію - ви знайдете тільки з десяток українських сіл, які протестували проти насильства. Вони стали зі зброєю.

Я сьогодні, так само як і ви, заплюю свічку шануючи день Голодомору. Але я б дуже хотіла, щоб в цей день ми говорили про ти х людей, які не віддали зерно, які встали зі зброєю і захищали свої села. Такі люди були і такі села були. Їх було на Україні дуже мало, тому що тих людей, які сповідували принцип "Свобода, гідність і честь" ставало з кожним днем все менше.

Після цього, 1937 рік. Ті люди, які не хотіли коритися системі, їх знову або нищили, або висилали, або вбивали, або садили.

Після цього - друга світова війна. Коли патріоти і герої гинули на передовій, а ті, які хотіли ховатися - ті залишалися.

Потім останні репресії, які в нас були - це власне 1956 рік. і, якщо ми говоримо зараз про формування української нації, де ті люди, які не бояться, де ті люди, які не хочуть коритися системі і які хочуть відбудовувати нову державу, то нам сьогодні потрібно повертатися в історію. І в історії кожної вашої родини, якщо ви прийдете до вашої бабусі і спитаєте що у нас було в історії, вам скажуьб - їто сидів, хто був відправлений до Сибіру, кого розкулачили, люди, які системі не корилися.

І нам сьогодні потрібно виховувати таких людей і вибирати таких людей у владу, які не буду ть забувати говорити про те щ о є мораль. Без моралі цифри не працюють, і без моралі ми державу, в якій можна бути щасливим, не збудуємо," - сказала Ольга Богомолець.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: