Хотів би всім мешканцям Львова подякувати за підтримку Збройних Сил, - Копачинський

З нагоди Дня міста у Львівській міській раді відбулись збори. Під час засідання, традиційно, подяками, дипломами та почесними відзнаками нагородили найактивніших мешканців міста. Серед відзнак – диплом бригаді 80 окремого аеромобільного полку 13 армійського корпусу Сухопутних військ ЗСУ – за мужність та дотримання присяги на вірність народу України. Командир бригади Копачинський Віктор також отримає премію міського голови – 10 тис. грн.

«Ця бригада зараз перебуває на наших спільних кордонах. Я дякую за героїзм, який проявляють наші десантники в охороні порядку, які наражаються на небезпеку. Ми ще відзначимо моїм окремим розпорядженням пана командира премією у 10 тис. грн.», - зауважив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Перш за все, хотів би привітати усіх зі святом міста Лева, побажати всім спокою, миру і процвітання нашому місту. Для мене сьогодні велика честь. Це заслуга всього колективу, ваша повага до військовослужбовців військової частини, які з честю та гідністю виконують свої конституційні обов’язки. Разом з тим, це велика відповідальність перед громадою міста. Користуючись нагодою, хотів би всім мешканцям Львова подякувати за підтримку Збройних Сил і, зокрема, нашої військової частини.

Військова частина сьогодні виконує бойове завдання по захисту територіальної цілісності, незалежності східних кордонів нашої держави. Хотів би запевнити, що всі завдання, які будуть покладені перед військовим складом, будуть виконані. Щиро всім дякую! Слава Україні!», - зазначив командир бригади Копачинський Віктор.

Нагадаємо, дипломами міського голови відзначено 13 колективів громадських організацій, готелів, підприємств, а також 80-ї окремої аеромобільної бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Командир бригади також отримає премію - 10 тис. грн. відповідно до окремого розпорядження міського голови.

Довідка

Командиром 80-ї окремої аеромобільної бригади є полковник Копачинський Віктор Миколайович.

Військова частина, яку очолює Віктор Миколайович, є однією з кращих у Збройних Силах України. Особовий склад бригади постійно удосконалює свій бойовий вишкіл в ході миротворчих навчань, піднімає престиж нашої держави.

У цей відповідальний для країни час військовослужбовці-десантники міста Лева з честю та гідністю, проявляючи високий рівень патріотизму, виконують покладені на них завдання на передньому краї оборони нашої держави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: