Львів має залишатися прапором, мотором і надією України, - Куйбіда

Сьогодні, 3 травня, у приміщенні Львівської міськради відбулися збори з нагоди Дня міста. На них, зокрема, був присутній колишній міський голова Львова Василь Куйбіда, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Для багатьох поколінь українців свято Воскресіння Господнього було не тільки одним із найбільших релігійних свят, а й мало певний політичний підтекст. Ці свідомі українці своєю боротьбою і жертвами, намагаючись відновити українську державність, вірили, що їхня боротьба не намарно, що вона дасть підстави для воскресіння української держави. Але це не одномоментний акт – він потребує граничного напруження усього національного організму. Немає нічого вищого понад Україну», – зазначив Василь Куйбіда.

Колишній мер Львова також висловив підтримку мешканцям міст України і підкреслив те, що львів’яни завжди духовно поряд з ними.

«Львів, який ніколи не переживав кризи української ідентичності і завжди приваблював усіх волелюбних людей, сьогодні має залишатися прапором, мотором і надією України. Схиляємо голови у скорботі за загиблими українцями разом з мешканцями міст усієї України», – додав Василь Куйбіда.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: