На фасаді Ратуші розмістили прапор, який з Майдану привіз Лев Скоп

Сьогодні на фасаді Ратуші розмістили національний прапор України, який під час акцій протесту в Києві на Майдані був понищений. Прапор до Львова привіз активний учасник Євромайдану, відомий художник Лев Скоп.

«Сьогодні на фасаді Ратуші розмістили національний прапор. Цей прапор під час подій на Майдані в Києві був пошматований. Левко Скоп його підібрав і привіз до Львова», - розповіла Ірина Подоляк, начальник управління культури Львівської міської ради.

«Хочу висловити подяку Леву Скопу, який привіз до Львова цей прапор, прапор, що пережив дуже важкі потрясіння. Це є прапор  - свідок Майдану. Його палили, нищили, але він вижив. Він – як наша Україна, він воскрес. І я гордий, що сьогодні цей прапор бачимо усі ми і цей прапор буде назавжди збережений у Музеї визвольних змагань. Щоб усі львів’яни, усі українці змогли доторкнутися до історії, бо ми живемо в час, коли твориться історія», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Я цей прапор знайшов на барикаді на вул.Інститутській, після того, як ми відбили атаки. В цьому хаосі я його знайшов», - зазначив Лев Скоп, активіст Євромайдану, відомий художник, повідомила прес-служба ЛМР.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: