Подяками міського голови нагороджено найбільш активних мешканців Львова (фото)

З нагоди Дня міста у Львівській міській раді відбулись збори, на яких, традиційно, подяками, дипломами та почесними відзнаками нагородили найактивніших мешканців міста, повідомили у прес-службі ЛМР.

Відтак, подяками міського голови відзначено 12 громадян.

Зокрема, за активну громадянську позицію, сумлінну працю у дні боротьби за волю і єдність України та з нагоди Дня міста Львова директора ТзОВ «Дивосвіт» Бойко Лілію Михайлівну.

За згуртованість та сумлінну працю, підтримку моральних сил у дні боротьби за волю і єдність України та з нагоди Дня міста Львова фахівця із соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді - Дітчука Володимира Володимировича, провідного спеціаліста відділу соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді - Міщенко Оксану Михайлівну, начальника відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді - Федишин Любов Іванівну.

За згуртованість та сумлінну працю у дні боротьби за волю і єдність України, мужність без вагань стати охоронцем рідної землі та з нагоди Дня міста Львова виконроба парафії Зіслання Святого Духа - Галечка Юрія Володимировича, старшого координатора загону самооборони «СВІМ» - Ляховича Олега Богдановича, директора ТзОВ «Реставрація Стиль» - Діль Юрія Семеновича, керівника відділу продажів по Західному регіону ТОВ «Хаме УК ТРЕЙД» - Дідуха Михайла Олексійовича, керівника служби безпеки ПП «Приватне юридичне охоронне підприємство «Щит  Галичини» - Кукіна Анатолія Михайловича.

За активну громадянську позицію, сумлінну працю, підтримку моральних сил у дні боротьби за волю і єдність України та з нагоди Дня міста Львова керівника Центру правової інформації та консультації «Юридичної служби для львів’ян» - Христину Зоряну Орестівну.

За сумлінну працю і жертовність у дні боротьби за волю і єдність України, за вірність професійній клятві, охорону людського життя та з нагоди Дня міста Львова кандидата медичних наук Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького – Іжицьку Наталію Віталіївну.

За активну громадянську позицію, повагу до українського народу та підтримку тих, хто захищав правду і проявляв справжній героїзм у дні боротьби за волю і єдність України та з нагоди Дня міста Львова старшого викладача кафедри суспільно-гуманітарних наук Української академії друкарства – Колясу Олега Ярославовича.

podiaka2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: