Путін запропонував Україні неоголошену війну, - Тимошенко (відео)

Путін запропонував Україні неоголошену війну і це, по суті, є тим, що турбує більшість українських родин.

Про це на прес-конференції у Львові заявила кандидат на пост Президента України Юлія Тимошенко, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

«Наша країна, наш народ, наші силові структури не допустять того, щоб Путін чинив таке безправ’я і агресію на наших кордонах», - зазначила Тимошенко.

Вона також наголосила, що кандидат на пост Президента України Петро Порошенко кожного дня присилає до неї людей із проханнями про зняття своєї кандидатури із виборів Глави держави. Тому, на переконання Тимошенко, рейтинги Порошенка насправді не є настільки високими.

Лідер ВО «Батьківщина» наголосила, що не буде знімати своєї кандидатури у жодному випадку.

Також Тимошенко додала, що проект Віктора Ющенка «Любі друзі-2», який свого часу підписав угоду із тими, хто вбив Небесну сотню, в Україні не повториться.

Юлія Тимошенко також наголосила, що 9  травня важливо не допустити жодних провокацій, адже вибори 25 травня обов’язково повинні відбутись.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

Зазначимо, що під час свого візиту до Львова Тимошенко також взяла участь у форумі «Схід і Захід разом», а також у розгортанні найбільшого у світі прапора України

Олег ДОВГАНИК

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: