Усі ми спільними зусиллями зможемо побудувати іншу Україну, – о. Сус (фото)

Сьогодні, 3 травня, у приміщенні Львівської мерії відбулися збори з нагоди Дня міста. Міський голова Львова Андрій Садовий вручив почесні нагороди – відзнаки «Почесний знак Святого Юрія» – за боротьбу за єдність та волю України, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Почесним знаком Святого Юрія» Львів щорічно відзначає тих, хто своїми працею та життям засвідчив любов до рідного міста й країни.

Відтак, сьогодні Андрій Садовий нагородив відзнакою покровителя Львова Синкела у справах капеланства Львівської Архиєпархії, настоятеля Гарнізонного храму свв.апп. Петра і Павла – отця Степана Суса – за молитовність і щиру місіонерську працю у дні боротьби за волю та єдність України, відданість своїй пастві, духовну опіку над рідною землею, та любов до свого народу. Цією ж відзнакою нагороджено «Янголів з Інститутської» Ігоря Фльорка, Павла Дьокіна, Андрія Седлера, Миколу Притулу та Ігоря Галушку за сміливість у захисті європейських демократичних цінностей у дні боротьби за волю та єдність України, за вірність у будівництві щасливої та справедливої держави, за мужність без вагань стати охоронцями рідної землі.

«Ті події, які пережила Україна, справді всіх нас об’єднали. Хоча і прикро, що саме такі речі зближують. Я сподіваюся, що усі ми спільними зусиллями зможемо побудувати іншу Україну – таку, яка починається з кожного із нас. Дякуємо всім нашим парафіянам, усім людям, які за цей час зібрали близько 6 млн грн у нашому Гарнізонному храмі на потреби Майдану та для військовослужбовців», – сказав о. Степан Сус.

Нагадаємо, «Почесним знаком святого Юрія» нагороджують громадян України та інших держав за видатні заслуги перед Львовом у галузі розвитку економіки, науки, освіти, мистецтва, охорони здоров'я, а також за видатну благодійну, гуманістичну та громадську діяльність. Вiдзнаку у виглядi хреста, у який вписане коло iз зображення Святого Юрiя – покровителя Львова – виготовлено за проектом художника Iвана Турецького.

znakYuriaYangolyInstytutskoi2 znakYuriaYangolyInstytutskoi3 zolotuiGerbDrozd

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: