В парламенті будуть ті сили, які ми приведемо туди, - Ольга Богомолець (відео)

30 квітня, у Львові відбулася прес-конференція кандидата в президенти України, громадського діяча Ольги БогомолецьКандидат у президенти України розповіла з якими політичними силами працюватиме і закликала усіх громадян повірити у майбутню владу. Про це повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

"Я готова співпрацювати не з силами, я готова працювати з людьми патріотичними, які будуть пам'ятати що національна гідність, патріотизм, мораль, честь, совість ще ніхто не відміняв. І я буду працювати з тими людьми, які будуть готові ставити інтереси держави вище власних амбіцій, вище корупційних інтересів і вище інтересів служіння олігархічним групам. Все решта для мене не є настільки принциповим.

Власне, наше головне завдання сьогодні мати єдину, прогресивну, демократичну, успішну, економічно успішну і соціально відповідальну країну. Тому, я б дуже хотіла, щоб ви зрозуміли що в парламент зайдуть ті, кого ви в парламент приведете. І нагадати вам, що на минулі президентські вибори не ходило 13,5 мільйонів людей, на останні парламентські вибори в 2012 році не ходило вже 15 мільйонів людей. Тому я вважаю, що, і сьогодні апелюю, я не вважаю що це є люди байдужі. Це є люди, які зневірились, які вважають що у владі немає порядних, чесних, відповідальних людей. Цим людям потрібно зробити крок, встати з дивана, якщо вони чесні, порядні, професійні - то іти у владу. Якщо вони є організаторами громадянського суспільства - організовувати громадянське суспільство, тільки не сидіти на дивані.

Тому, що сьогодні рішення про майбутнє країни приймає меншість а не більшість українців. Мало того, меншість, якій проплачують гроші. І до тих пір, поки ми не будемо вірити у власні сили, вірити , що в парламенті будуть ті сили, які ми приведемо туди - до тих пір ми будемо нарікати про те що в країні грабують і нам нема як жити і треба їхати шукати роботу десь деінде в Європі."

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: