Львів сподівається отримати з державного бюджету майже 40 млн грн на каналізування

Сьогодні, 5 травня, виконавчий комітет ЛМР вніс зміни до Комплексної програми модернізації каналізаційного господарства м.Львова на 2012 – 2015 роки, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Не зважаючи на складний фінансовий стан, не усі програми призупинені. Ми опрацювали  з міністерствами питання щодо можливості фінансування державних програм по каналізуванню у Львові.  Щоб захистити ці програми, сьогодні необхідно було внести зміни до Програми модернізації каналізаційного господарства, уточнивши реальні цифри в цінах цього року. В результаті, сподіваємось отримати близько 40 млн грн з державного бюджету на будівництво станції зливу стоків на території І черги КОС вул.Пластовій, 13, на каналізування вул.Брюховецької, с. Малехів та Рудно», - розповів  в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Володимир Олійник.

Що стосується каналізування вулиць  у цьому році за кошти міського бюджету, то, за словами Володимира Олійника, в цьому році будуть закінчувати раніше розпочаті роботи та оплачувати за вже виконані роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: