«Правий сектор» виступив проти підвищення вартості проїзду у львівських маршрутках (відео)

Сьогодні, 5 травня, о 18 годині у центрі Львові на зупинці громадського транспорту на площі Галицькій відбулось продовження акції «проти незаконного підняття ціни на проїзд у львівських маршрутках». Саме так заступник керівника Правого сектору Львівщини Віталій Сергатюк називає рішення виконавчого комітету Львівської міської ради.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

У коментарі журналістам Сергатюк наголосив, що поки що Правий сектор не вдаватиметься до радикальних дій під стінами міськради, однак наголошує, що якщо все-таки чиновники не опам’ятаються, то під мерією можуть з’явитись і шини.

На переконання «Правого сектору», кожен із водіїв повинен мати квитково-касовий лист і фіксувати квитки на початковій та кінцевій зупинках.

Сергатюк наголошує, що його акція не є політичною, а спрямована на виконання норм діючого українського законодавства у сфері пасажирських перевезень.

Зі слів Сергатюка, усі маршрутні таксі з центру міста на Сихів є незаконними, адже мерія зобов’язана пустити автобус у звичайному режимі за маршрутом тролейбуса № 25.

Відтак, громадські активісти роздали пасажирам купюри «Три Синютки». У такий спосіб вони закликають бойкотувати незаконно встановлений міськвиконкомом тариф на перевезення у розмірі «три гривні».

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: