Представники Львівщини – серед переможців чемпіонату України зі стендової стрільби

На спортивно-мисливському підприємстві «Олімп», що на Одещині завершився І тур чемпіонату України зі стрільби стендової. У цих змаганнях взяли участь  87 спортсменів, які представляли збірні команди 7 областей України, м. Київ та АР Крим, повідомила Дивись. Інфо заступник начальника управління молоді і спорту ЛОДА Оксана Вацеба.

Переможцем у стрільбі на круглому стенді (skeet) став львів’янин Олександр Дебчинський (ЦОП / ШВСМ). Ще одну нагороду до скарбнички львівської області додав Ростислав Грибовський (ЦОП / ШВСМ). Увійшовши у фінал з другим результатом в кваліфікації  –  114 влучно розбитих тарілочок, у фінальній стрільбі одна не уражена мішень завадила Ростиславу поборотись за «золото» чемпіонату. Але вже у змаганні з досвідченим одеситом Іваном Лоїком за бронзові нагороди Р. Грибовський здобув переконливу перемогу над суперником з рахунком 15 : 12.

Серед юніорів не було рівних львів’янину Василю Купчаку (СДЮШОР «Сигнал»). ІІ місце в одесита Олексія Науменка. Замкнув трійку лідерів спортсмен з Миколаєва Антон Теник.

У жінок найвлучнішою виявилася Вікторія Червякова з Харкова, яка у фінальній стрільбі виграла у Ірини Маловічко з Одеси - ІІ місце. На ІІІ місці також представниця Харківської області Яна Деппа.

Львівська стендовичка Любов Осипенко завершила змагання за крок до п’єдесталу, у підсумку - 4 місце.

Найсильнішою юніоркою на круглому стенді виявилася Дарія Токарєва з Миколаєва. ІІ місце – Анастасія Койра, ІІІ місце - Ніка Мільчева, обидві спортсменки з Одеси.

Переможцем І туру чемпіонату України на траншейному стенді став Руслан Ревенко з Одеси, другу позицію обійняв Ігор Тєльний (Київська обл. / Сумська обл.). На третю сходинку п’єдесталу зійшов киянин Патока Дмитро.

Серед львів’ян кращим став Олександр Білько, який завершив змагання на 5 місці.

Переможцем юніорських змагань на траншейному стенді виявився Микола Хмельовський з Вінниці, ІІ місце у львів’янина Олега Полуліха (КДЮСШ № 1 СКА), ІІІ місце – Ігор Журинський (м. Вінниця).

У змаганнях серед жінок на траншейному стенді перше місце здобула львів’янка Олена Охотська, на ІІ місці  ще одна представниця Львівщини з донецькою пропискою Олександра Лапшина, на ІІІ місці – також львів’янка Вікторія Михайлюкова. Всі три спортсменки представляють Львівський обласний центр олімпійської підготовки зі стрільби стендової.

Серед юніорок на траншейному стенді львів’янка Надія Булгакова (СДЮШОР «Сигнал» / ЦОП ) здобула срібну нагороду, а перемогу святкувала Ольга Ігнатова з Києва.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: