Сех провела нараду зі силовиками щодо попередження провокацій у Львові 8-9 травня

5 травня голова Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сех провела нараду із обласними керівниками МВСУ, СБУ, прокуратури, за участі голови Львівської обласної ради Петра Колодія з приводу попередження надзвичайних ситуацій 8-9 травня.

«Маємо зробити все для того, аби у Львові заходи зі вшанування загиблих у Другій Світовій війні відбулись спокійно», - сказала Ірина Сех на нараді з представниками правоохоронних структур області.

Силовики доповіли очільнику Львівщини про заходи, які вони вживають, аби унеможливити будь-які провокації 8-9 травня у Львові та області. Насамперед у ці дні буде збільшено кількість правоохоронців у тих місцях, у яких традиційно спостерігається скупчення людей.

«Ми проводимо наради, круглі столи, зустрічі з громадськими організаціями щодо 9 травня, аби не допустити конфліктів, але, наскільки мені відомо, провокації готуються. Тому ми повинні діяти дуже спокійно, не нагнітати ситуацію, але водночас маємо бути готовими і до найгіршого сценарію», - наголосила на нараді Ірина Сех.

Голова Львівської ОДА закликала мешканців Львівщини до виваженості, а також наголосила, що офіційні заходи відбуватимуться у Львові  8, а не 9 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: