Сех виступила проти провокацій у Львові

Офіційні заходи із вшанування загиблих під час Другої Світової війни у Львові відбудуться 8 травня. Таке рішення прийнято сьогодні,  5 травня, під час наради із вшанування загиблих під час ІІ  Світової війни під керівництвом  голови Львівської ОДА Ірини Сех, повідомили у прес-службі ЛОДА.

Відкриваючи засідання, Ірина Сех наголосила, що в першу чергу  необхідно зважати на ті події, які зараз відбуваються в Україні: «Ми мусимо серйозно пропрацювати питання забезпечення безпеки і правопорядку, аби  унеможливити будь-які провокації у місті Львові та області», – наголосила керівник області.

Своєю чергою,  директор департаменту інформаційної діяльності та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації  Дмитро Посипанко озвучив Програму вшанування пам’яті загиблих під час Другої Світової війни.

Отже, 8 травня заходи розпочнуться об 11 годині із покладання квітів від обласної та міської влади до пам’ятного знаку на території колишнього концентраційного табору «Шталаг-328» за участі громадськості.

Опісля буде проведено екуменічний молебень за загиблими під час Другої Світової війни.

Також керівництво та громадськість Львівщини запалять лампадки у дворі Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького» та відвідають Національний музей-меморіал.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: