У Львові перевіряють літні майданчики

З 1-го квітня у Львові почали функціонувати літні майданчики. Відтак, працівники КП «Адміністративно-технічне управління» під час щоденних обстежень районів міста на предмет дотримання Правил благоустрою м. Львова обстежують і літні майданчики.

Насамперед, стаціонарні об'єкти вуличної торгівлі перевіряють на наявність оформленого дозволу на їх розміщення та відповідність погодженим проектам. Крім того, звертають увагу на зовнішній вигляд літнього майданчика, тобто його належний санітарний стан, оснащеність урнами для сміття тощо.

Правопорушники, які встановили об'єкти вуличної торгівлі без належної дозвільної документації чи внесли зміни у вигляд літнього майданчика таким чином, що він не відповідає погодженому проекту, отримуватимуть приписи з вимогою усунути вчинене порушення, у випадку невиконання даної вимоги – притягуватимуться до адмінвідповідальності. Адже літні майданчики у Львові повинні встановлюватися, відповідно до належним чином оформленого дозвільного документу, та відповідати погодженому проекту.

Довідка

Літній майданчик – це стаціонарний пункт з кількістю місць для обслуговування 20 людей і більше, або тимчасовий пункт з кількістю місць для обслуговування 4 людини і більше, який розташовується біля магазину, кіоску, закладу громадського харчування.

Літні майданчики є сезонними об'єктами і функціонують з 1 квітня до 1 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: