Більше півтисячі львів’янок з нагоди Дня матері отримають від міста матеріальну допомогу

Львів соціальний. Щорічно в другу неділю травня в Україні відзначатимуть одне із найзворушливих свят - День Матері. Це свято несе в собі філософію одвічної любові й поваги дітей до своїх матерів, і матерів до дітей. Відтак, управління соціального захисту Львівської міської ради з нагоди цього свята виплачуватиме одноразову матеріальну допомогу з коштів бюджету міста для 520 львів’янок-матерів дітей, батьки яких ухиляються від сплати аліментів, неповнолітніх матерів, в розмірі по 250 грн, повідомили у прес-службі ЛМР.

Виплату проводитимуть відповідно до підписаного розпорядження міського голови від 30.04.2014 № 97. На ці потреби в бюджеті міста передбачено кошти в сумі 130 тис. грн.

«Мати – це найдорожча людина в житті кожного з нас. Адже подарувавши нам життя, мати щоденно піклується про своїх дітей. Незважаючи на вік дітей, мати продовжує трепетно піклуватись. Тому з нагоди цього зворушливого свята вже традиційно ми підготували виплату з коштів бюджету міста найбільш нужденним львівським матерям, які щоденно, попри непрості життєві обставини, дарують своїм дітям дитинство і материнську любов», - розповіла заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ольга Сільчак.

Довідка

День матері — міжнародне свято. В Україні офіційно відзначається щорічно, починаючи з 2000 року, у другу неділю травня. Вперше встановлене офіційно Конгресом США 8 травня 1914. Після Першої світової війни це свято почали відзначати у Швеції, Норвегії, Данії, Німеччині, Чехословаччині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: