Депутати виділять кошти на співфінансування проектів міжнародної технічної допомоги у галузі дорожнього господарства

На засіданні постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв'язку Львівської обласної ради 6 травня депутати підтримали пропозицію заступника голови Львівської обласної ради Валерія П’ятака про виділення з обласного бюджету коштів на співфінансування проектів МТД, які впроваджують у Львівській області, повідомили у прес-службі ЛОР.

Таким чином депутати погодили можливість виділення коштів на співфінансування трьох проектів МТД у галузі дорожнього господарства у рамках реалізації Програми фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг, на 2014 рік.

З обласного бюджету планують виділити співфінансування на проект «Покращення доступності та якості прикордонної дорожньої інфраструктури Етап ІІ – перебудова ІІ відрізка повітової дороги Грубешів – Крилів – Долгобичів – державний  кордон та ремонт дороги в Угринові», який реалізовує Хоробрівська сільська рада Сокальського району у рамках проекту Програми транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна».

Обласні депутати мають намір підтримати проект «Підвищення доступності Бєщадського повіту та Старосамбірського району шляхом інтегрованої діяльності у сфері транспортної інфраструктури», який впроваджує Старосамбірська міська рада у рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна».

Ще один проект МТД, який співфінансуватимуть з обласного бюджету – це проект «Створення індустріального парку в районі проходження кільцевої дороги на вул. С. Наливайка (перша фаза підготовча)», метою якого є відновлення статусу Дрогобича як регіонального промислового центру з переважанням інноваційних підприємств шляхом їх розміщення в межах створеного індустріального парку. У 2014 році заплановано виконати поновлення проектно-кошторисної документації на будівництво об’їзної дороги по вулиці Наливайка у місті Дрогобичі.

Депутати також вирішили погодити на одному із чергових засідань комісії суми коштів на кожен із проектів.

Загалом у рамках Програми фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2014 рік, на співфінансування вищеназваних проектів МТД планують виділити 1 млн 250 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: