Дивовижну алхімію «Альберта…» незабаром відчують у Львові (фото)

29 травня у Львові на площі Музейній, просто неба, відбудеться перфоманс «Альберт, або найвища форма страти». Для Львова - міста, де власне і відбулися події, про які йдеться у виставі - готується спеціальна опен-ейр подія у справжніх історичних декораціях.

Вистава «Альберт» створена за однойменним оповіданням Юрія Андруховича, що колись увійде до збірки про видатних нечестивців усіх часів.Ця вистава — гра слів, інтонацій, жестів, що виникає у відчайдушній, ризикованій і водночас гармонійній взаємодії письменника, що проявляється тут не лише як автор текстів, але і як співак, і як актор. І невипадково до оповіді долучаються саме львівські музиканти — контрабасист Марк Токар і співачка Уляна Горбачевська. Виставу доповнює тонкаграфіка Анатолія Бєлова, що оживає під час вистави завдяки роботі vj-group «CUBE».

Прем'єри «Альберта..» з великим успіхом відбулися на фестивалях «АртПоле», MeridianCzernowitz та Гогольфест. У лютому 2014 року вистава з успіхом пройшла в п’яти містах по всій Україні: в Києві, Одесі, Івано-Франківську, Тернополі, Запоріжжі.

Вхід на виставу вільний. Однак також буде обладнано партерну зону, вхід у яку буде коштувати 100 грн. Таким чином, купивши квиток, львів’яни і гості міста зможуть підтримати подальше втілення мистецьких проектів, а також отримають у подарунок ексклюзивні листівки авторства Анатолія Бєлова з автографами усіх учасників проекту «Альберт, або найвища форма страти».

Квитки можна придбати у мережі кас «От-От».

вистава1 вистава2 вистава3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: