Колодій взяв участь у Святковому Богослужінні з нагоди храмового празника святого Юрія

З нагоди храмового празника – святого великомученика Юрія Переможця в Архикатедральному Соборі Святого Юра 6 травня відбулася Свята Літургія.

У ній взяв участь голова Львівської обласної ради Петро Колодій, повідомила прес-служба ЛОР.

За словами Петра Колодія, день Святого Юрія в українського народу був завжди у великій пошані. Покровительство цього Святого відчувають на собі військові, оскільки саме Юрій ще замолоду обрав для себе військовий фах і швидко став воєначальником, а згодом став на захист несправедливо переслідуваних людей. Великомученика Юрія за мужність і за духовну перемогу, а також за чудодійну допомогу, яку він неодноразово надавав людям у небезпеці, також називають Переможцем.

«Святий Юрій також є покровителем України, міста Львова і головної святині Галичини  Львова – Собору Святого Юра. Нам, українцям, нині як ніколи потрібна опіка та молитва за благополуччя та добробут у нашій державі. І під час нинішнього празника в цьому прекрасному храмі ми всі разом молилися за мир, спокій та благословенне майбутнє Української держави та її народу», – відзначив очільник обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: