Львів приймає І-й етап Кубку України з пейнтболу

10-11 травня у Львові на конкурному полі СКА стартує І етап Кубку України з пейнтболу. До участі в турнірі запрошуються усі зацікавлені команди України, які змагатимуться між собою за перемогу і можливість брати участь у подальших етапах Кубку України. Про це кореспондента Дивись.Інфо повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Перший етап турніру проходитиме на велотреці СКА за адресою: вул. Клепарівська, 39А. Урочисте відкриття турніру заплановане на 10 травня о 10:00 год. Турнір триватиме 10-11 травня з 9:00 до 18:00 год. Очікувана кількість учасників - 150 осіб. Команди можуть пройти реєстрацію на офіційному порталі Федерації пейнтболу України (http://ua-pb.com/portal/stages/view/1-i-etap-kubku-ukrayini-2014).

Організатором турніру є пейнтбольний клуб «Тріада» за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської обласної державної адміністрації та управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

«Важливим завданням для організаторів є розвиток особистісних контактів між молоддю усіх регіонів України для подолання упередженості, стереотипного сприйняття поділу України на «Схід» - «Захід» та отримання позитивного досвіду спілкування.

Подія стане поєднанням культурного дозвілля та дружніх спортивних змагань. Організатори турніру радо вітатимуть усіх охочих відвідати захід та взяти участь у розважальній програмі. Проведення етапу Кубку України з пейнтболу у Львові вкотре підтвердить гасло «Львів відкритий для світу», - зазначили організатори.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: