Ми вболіваємо за наше місто, - заява "Ензиму" щодо смороду у Львові

Правління ПрАТ «Компанії Ензим» оприлюднило заяву щодо неприємного запаху у місті. Дивись. Інфо публікує заяву у повному обсязі:

"ПрАТ «Компанія Ензим» - сучасне європейське соціально відповідальне підприємство. Ми завжди відкриті для діалогу з громадою, пресою, органами самоврядування міста. Тому вважаємо за необхідне поінформувати всі зацікавлені сторони, що станом на травень 2013 року наша компанія в повному обсязі виконала комплекс заходів, які були погоджені з ЛКП «Львівводоканал», іншими державними органами та спрямовані на покращення загальної ситуації з утилізацією міських стоків.

На даний момент стічні води ПрАТ «Компанія Ензим» транспортуються на міські очисні споруди околицею міста окремим закритим колектором, після подвійного очищення на власних очисних спорудах. В результаті процесу очищення стічних вод компанія отримує біогаз, який використовує для виробничих потреб підприємства та в результаті – заміщує дорогий російський газ.

Наше підприємство та очисні споруди стабільно цілодобово працюють 365 днів на рік. При наявності єдиних у місті сучасних очисних споруд у нас відсутня потреба і технічні можливості робити залпові скиди стічних вод. Об’єми стічних вод складають лише 2% від загальної кількості міських стоків. Тому ми категорично заперечуємо причетність нашої компанії до інцидентів з неприємними запахами, які виникають періодично в густонаселених районах Львова.

Ми хочемо звернути увагу громадськості, що поява неприємних запахів у місті – це проблема комплексна, і вона не може бути вирішена тільки за рахунок покращення стоків виробничих підприємств. Для позитивного вирішення цього питання в місті необхідно діяти постійно, планомірно і прозоро у всіх напрямках, а не призначати в авральному порядку винних у проблемі, яка не вирішується роками.

Ми вболіваємо за наше місто. За ці роки, спілкуючись із провідними світовими лідерами в галузі очищення стічних вод, наша компанія стала досвідченим експертом у цій галузі і готова ділитися набутим досвідом, разом з громадою міста робити нові інноваційні кроки до кращого майбутнього рідного міста.

Правління ПрАТ «Компанії Ензим»

відділ зв'язків із громадськістю ПрАТ "Ензим"", - йдеться у заяві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: