На Львівщині СБУ вилучила психотропний лікарський препарат

Співробітники СБУ у Львівській області ліквідували канал контрабандного переміщення з сусідньої держави лікарського препарату, який містить психотропну речовину «діазепам».

У лютому ц.р. у пункті пропуску «Рава Руська» під час проходження митного контролю СБУ затримала 43-річну громадянку України. Під час огляду особистих речей жінки правоохоронці виявили та вилучили 300 пігулок з психотропом.

Зі слів затриманої, психотропний лікарський засіб вона придбала в одній з аптечних установ Польщі, проте на території України вільний обіг цього препарату обмежено відповідно до "Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів".

Слідчим відділом Управління СБ України у Львівській області триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі до 10-ти років.

Слідство триває.

Прес-служба УСБУ у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: