Претенденти на посаду Ректора зустрілися із профспілкою Університету

У Львові сьогодні представлять скандальну виставу на основі подій в Україні
Вже сьогодні у Львові представлять скандальну виставу на основі подій в Україні. Про це під час прес-конференції розповів російський поет Андрій Орлов Орлуша, інформує Дивись.Інфо.

5 травня 2014 року у Дзеркальній залі Університету відбулося розширене засідання профкому Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імен Івана Франка. На порядку денному було два питання – зустріч з претендентами на посаду Ректора Університету і організація Конференції трудового колективу ЛНУ ім. Івана Франка для виборів Ректора.

На засіданні були присутні шестеро із семи претендентів на посаду Ректора: Андрій Михайлович Бойко, Ярослав Іванович Гарасим, Маркіян Зіновійович Мальський, Володимир Петрович Мельник, Сергій Корнійович Реверчук, Олексій Миколайович Сухий.

Відкрив засідання голова профкому ЛНУ ім. Івана Франка Володимир Качмар, який привітав присутніх і запросив до роботи.  Власне голова профкому поставив претендентам на пост ректора перше запитання – як бачать вирішення соціальних питань та проблем, які турбують працівників Університету. Йшлося зокрема про заборгованість щодо виплати зарплати, оптимізацію структури Університету, організацію відпочинку та оздоровлення.

Окрім того, торкнулися питання компенсації оплати за навчання дітей працівників Університету. Особливу увагу зосередили на питанні пошуку додаткового фінансування для Університету, участі у різноманітних конкурсах тощо. Зустріч завершилася вдячними усмішками членів профкому, які зрозуміли, що кожен із претендентів так чи інакше готовий співпрацювати з профспілковою організацією, примножуючи перемоги й здобутки Львівського національного університету імені Івана Франка.

Нагадаємо, впродовж наступних трьох тижнів відбуватимуться зустрічі претендентів на посаду ректора з трудовим колективом Університету. А вже 27 травня університетська спільнота може обрати нового ректора.

 

 

Прес-служба

Первинної профспілкової організації працівників

ЛНУ ім. Івана Франка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: