У Львові гурт «Коралі» заспівають для матерів

11 травня гурт автентичної музики «Коралі» та скрипаль Богдан Дворник запрошують на концерт «Ой, давно-давно в матінки була…», присвячений Дню матері. Захід відбудеться у подвір’ї «Музею ідей», що на вулиці Валовій, 8.  Початок о 14.00.

«Мама – це найдорожче для нас слово, в ньому так багато тепла і любові. Мама для кожного з нас найрідніша. Мама завжди допоможе, порадить, а у важку хвилину пригорне до серця. Це перше наше слово… Кожне дитя хоче робити так, щоб  мама ним пишалася. Тому вшанування матері – є найголовнішим завданням кожного з нас. І День матері дає нам можливість висловити любов і пошану», - зазначила солістка гурту Галина Похилевич.

Окрім того, на святі вшанують не лише матерів, а й батьків. Адже спільними зусиллями вони виховують, ростять і так багато роблять для своїх дітей.

Душевні пісні та музика, що йде із самого серця, проникливі вірші, найщиріші побажання - усе для найдорожчих батьків!

Вхід вільний!

Довідка

День матері — міжнародне свято. Офіційно встановлене Конгресом США 8 травня 1914. Після першої світової війни це свято почали відзначати у Швеції, Норвегії, Данії, Німеччині, Чехословаччині. В Україні відзначається щорічно, у другу неділю травня з 2000 року.

коралі2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: