У Львові провели конкурс «З нами місто розквітає» (фото)

У школах міста завершився конкурс малюнку на тематику благоустрою міста. Малюнки переможців будуть використані у місті як соціальна реклама, повідомили у прес-служба ЛМР.

«У конкурсних малюнках ми просили школярів зобразити місто, яке розквітає завдяки зусиллям львів’ян. Всього за підсумками конкурсу були обрані три малюнки, які намалювали школярі 12-16-річного віку», - розповідає Назар Куровець, керівник кампанії з благоустрою «З  нами місто розквітає».

Переможці конкурсу:

  1. Мазур Ірина, 16 років, Будинок дитячої та юнацької творчості Шевченківського району міста Львова. Арт-студія «Палітра ідей»
  2. Олійник Анастасія,12 років
  3. Мартиняк Іван, 14 років.

Нагадаємо, що найкращі роботи будуть розміщені на офіційному сайті загальноміської кампанії з благоустрою city-blooms.com.ua, а також використані як соціальна реклама у місті.

Конкурс організувала загальноміська кампанія з благоустрою «З нами місто розквітає» (реалізовується об’єднанням «Самопоміч» за підтримки управління внутрішньої політики ЛМР), а також управлінням освіти ЛМР.

Довідка

«З нами місто розквітає» – загальноміська кампанія з благоустрою міста. Основним завданням кампанії є створення комфортних умов для мешканців та гостей міста. Зокрема, кампанія займається заходами із відновлення та благоустрою вулиць, дворів, зелених зон, парків, спортивно-дитячих майданчиків, шкільних територій (прибирання територій, встановлення садово-паркових елементів, відновлення обладнання, висадка зелених насаджень та інше).

малюнок1 малюнок2 малюнок3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: