Український центр оцінювання якості освіти попереджає про фальшиві відповіді на ЗНО

В Українському центрі оцінювання якості освіти застерігають учасників ЗНО від використання фальшивих завдань та відповідей до тестів 2014 року, що пропонують шахраї, повідомили у прес-службі ЛОДА.

У відділі інформації та комунікації з громадськістю УЦОЯО повідомили, що з наближенням проведення зовнішнього незалежного оцінювання в мережі Інтернет з’являються сайти, оголошення та сторінки, на яких шахраї пропонують придбати завдання та відповіді до тестів 2014 року.

У Центрі оцінювання наголошують, що укладання тестів, виготовлення макетів та друк тестових зошитів здійснюються в умовах суворої конфіденційності. Інформація про зміст тестових завдань не може бути відомою стороннім особам до завершення абітурієнтами виконання тесту.

В УЦОЯО наполегливо радять учасникам зовнішнього оцінювання не користуватися подібними послугами. «Ви неминуче будете ошукані. Підтвердженням цьому є численні факти подібних дій, які мали місце в попередні роки», – підкреслили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Нагадуємо, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 3 червня тестуванням з іноземних мов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: