Всеукраїнський конкурс «Вікенд для закоханих у Львові» подарував переможцям незабутній вікенд (любов)

Пара-переможець конкурсу «Вікенд для закоханих у Львові» з Херсону провела романтичні вихідні у Львові. Цього року вікенд відбувся не на день Валентина, а на травневі свята. Прохолодна і дощова погода не завадила закоханим відчути усю красу і романтику Львова, повідомили у прес-службі ЛМР.

Анна була у Львові лише раз взимку і вже тоді місто їй дуже сподобалось. Для Максима ця поїздка стала першим знайомством зі Львовом. Знайомство після вокзалу почалось з поїздки на новому трамваї «Електрон» і прогулянки ще пустою ранковою площею Ринок. Пара поселилася у новому розкішному готелі «Асторія».

Як повідомили організатори, знайомство зі Львовом пара Максима та Анни Галіченко розпочала з запашної львівської кави та смачної випічки в кав’ярні «Світ кави». Переможці також отримали можливість краще пізнати красу та історію Львова, відвідавши екскурсію «Львів - місто кохання» з львовознавцем Ільком Лемком та почути унікальні історії кохання старого Львова, які справді були задукоментовані у хроніці міста. Ілько Лемко також вирішив зробити подарунок від себе і подарував парі книгу власного авторства «Львів - місто кохання», за мотивами якої власне і проводилась екскурсія.

На жаль, парі не вдалося відвідати фестиваль "Флюгери Львова", оскільки концерти були відмінені, у зв'язку з трагічними подіями у Одесі. Зате Анна та Максим провели вечір у надзвичайно затишній і романтичній атмосфері у ресторані «Mon Chef», де парі запропонували спеціальне романтичне меню.

Наступного дня закохані вирушили на шопінг у ТЦ "Магнус", де вони отримали  у подарунок VIP картку клієнта. Після активного шопінгу переможці змогли відпочити за кавою з солодким у кафе «Кумир».

Окрім цього Анна і Максим продовжували вивчати місто у львівських музеях, храмах, купляли сувеніри на Великодньому ярмарку та придбали фірмову футболку з логотипом ФК "Карпати", а також просто прогулювались вузькими і затишними вуличками Львова.

любов2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: