Для молоді з особливим потребами проведуть акцію «Разом ми можемо більше»

Завтра, 8 травня, о 13.00 годині Львівський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з небайдужими львів’янами організовує свято для молоді з особливими потребами «Ми можемо більше» в Центральному парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Соціальні працівники доклали максимум зусиль, щоб цей захід пройшов в атмосфері взаємодопомоги та веселощів. Сподіваємось, це допоможе молоді з особливими потребами знайти нових друзів, і можливо, зрозуміти чим вони хотіли б займатись у майбутньому», - зазначила Тетяна Попович, керівник медіа групи Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Під час заходу соціальні фахівці організують майстер-класи (розфарбовування фігурок-магнітиків, створення іграшок з фетру, малювання картин), театральні, музичні та хореографічні виступи. Кожен учасник заходу матиме змогу спробувати себе у різних амплуа: фотографа, художника, танцюриста, рок-музиканта. Окрім цього для гостей заходу приготували частування.

«Молодь з особливими потребами бажає жити і творити. Вони прагнуть любові і поваги за свої здібності, а не обмеження. Можливо деякі речі хлопці й дівчата з особливими потребами не можуть створити ідеальними, але в їхніх творіннях завжди присутня душа», - розповідає Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: