Перегляд тарифів на пасажирські перевезення на Львівщині можливий тільки після вивчення позиції усіх сторін, а не тільки перевізників, - Сех

 «Я знаю ініціативу перевізників щодо підняття тарифів, тому вчора відбулась нарада і ми вислухали думку перевізників. Тепер я хочу почути думку районних рад, сільських рад, громадських організацій і пасажирів. Лише після узгодження всіх позицій і підведення економічних  підсумків можливе підписання розпорядження  щодо зміни тарифів на перевезення. Ми маємо уважно все вивчити». Про це сказала голова Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сех, повідомили у прес-службі ЛОДА.

Нагадаємо, напередодні відбулась нарада із перевізниками, на якій обговорювалось питання підвищення тарифу на перевезення пасажирів в автобусних маршрутах загального користування області до 30 копійок за один пасажиро-кілометр.

Водночас збільшення вартості можливе лише після оприлюднення та подальшого обговорення проекту розпорядження голови Львівської ОДА «Про тарифи на перевезення пасажирів і багажу автобусами, що працюють в звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні» у відповідності до вимог та з дотриманням термінів, визначених Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Термін обговорення проекту розпорядження  не може бути меншим ніж один місяць з дня його оприлюднення  на сайті облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: