Сех зустрілася з Махоньком

Голова Львівської ОДА Ірина Сех сьогодні, 7 травня, провела зустріч  з почесним головою Львівської обласної організації ветеранів України Тимофієм Андрійовичем Махоньком.

Під час зустрічі Тимофій Андрійович поділився своїми спогадами про  війну, а також наголосив на проблемних питаннях, які турбують ветеранів Львова та області.

Зокрема, ветеран війни порушив питання  щодо ознакування пам’ятних місць, пов’язаних  з Другою світовою війною у м. Львові, зокрема територію колишнього Янівського концтабору.

«Маю великий жаль, що багато могил людей, які загинули, захищаючи рідний край від ворогів, понівечено вандалами. Це трагічна сторінка нашої  історії, про яку треба розповідати нашим дітям», – сказав Т.А.Махоньок.

Своєю чергою, голова Львівської ОДА наголосила, що пам’ять про кожного, хто загинув у тій страшній війні, необхідно берегти, і влада Львівщини робитиме все можливе для увічнення загиблих.

Ірина Сех також запросила почесного голову Львівської обласної організації ветеранів України взяти участь у заходах із вшанування пам’яті загиблих під час Другої світової війни, які відбудуться завтра, 8 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: