У Львові влада та громадськість вшанують пам’ять загиблих у Другій Світовій війні

8 травня у Львові відбудуться заходи з вшанування пам’яті загиблих у Другій Світовій війні. Разом з представниками громадськості участь у цих заходах візьме голова Львівської обласної ради Петро Колодій.

Заходи із вшанування пам’яті жертв Другій Світової війни розпочнуться об 11.00 годині покладанням квітів до пам’ятного знаку на території колишнього концентраційного табору «Шталаг-328» (місто Львів, вулиця Грабовського; «Цитадель») та запаленням лампадок. На цьому ж місці відбудеться екуменічний молебень за загиблими під час Другій Світової війни, після якого – громадське віче, участь у якому візьме керівництво області та представники ветеранських організацій.

О 12.00 годині учасники поминальних заходів перейдуть до Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького» (місто Львів, вулиця Бандери, 1), де на подвір’ї запалять лампадки та побувають в будівлі музею-меморіалу.

Для висвітлення заходів із вшанування пам’яті загиблих у Другій Світовій війні запрошено представників ЗМІ, для яких о 10.20 годині буде організовано виїзд від будівлі Львівської обласної ради (м. Львів, вул. Винниченка, 18).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: