Ветерани повинні класти квіти, - Сех (відео)

У відповідності до інформації правоохоронців, на Львівщині ситуація контрольована і наразі жодних провокацій немає.

Про це на брифінгу для журналістів повідомила голова Львівської ОДА Ірина Сех, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

«Затверджений спеціальний план заходів із вшанування, яке розпочнеться об 11 годині  8 травня. На ці заходи запрошені представники усіх представництв іноземних держав», - повідомила Ірина Сех.

Вона також додала, що на 9 травня у Львові є дві заявки – від обласної організації ветеранів, які хочуть вшанувати воїнів, які віддали своє життя, а також від ГО «Ідея нації» про проведення акції «Знищ колорадського жука».

За словами Сех, усі дві акції відбуватимуться об 11 годині на Пагорбі слави. Ветерани анонсують, що участь у вшануванні візьме 300 осіб.

«Сьогодні відбулась нарада, участь у якій взяв прокурор Львівської області, а також начальник МВС України у Львівській області. У відповідності до інформації правоохоронців, 8 і 9 числа у Львові працюватимуть посилено МВС і СБУ. Зараз у області перевіряються поїзди. На сьогодні ситуація є контрольованою, особливих застережень немає», - повідомила Сех.

Вона також додала, що у області створений спеціальний штаб, який розпочне роботу завтра, 8 травня, о 10 годині ранку.

«Я сьогодні зустрілась із Махоньком. Ніби було розуміння, щоб 9 травня не було масових заходів. Звичайно, що ветерани будуть класти квіти і вони повинні їх класти», - сказала Ірина Сех.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: