До 10 травня триває реєстрація на Форум жіночого підприємництва

До 10 травня триває реєстрація на Форум жіночого підприємництва «Українки в бізнесі: власна справа − розвиток та успіх», який відбудеться 22-23 травня у Львові.

До участі у Форумі організатори запрошують жінок-підприємців, власниць бізнесу (які мають досвід підприємницької діяльності від півроку до 5-ти років) з Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Волинської, Дніпропетровської, Херсонської, Одеської та Запорізької областей. Участь у Форумі безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Формат конференції передбачає 12 практичних сесії протягом 2-х днів з кращими експертами з фінансів, права, маркетингу, продажів, комунікації, тайм-менеджменту, соціальних медіа, а також серію надихаючих зустрічей за круглим столом. Під час сесій учасниці отримають корисні та практичні  навички, що допоможуть розвинути власний бізнес, шукатимуть шляхи вирішення актуальних питань та матимуть можливість розширити ділові контакти.

На резидентів конференції чекає також продовження навчання і всебічна підтримка у форматі онлайн консультацій і тренінгів від менторів проекту.

Серед почесних гостей та доповідачів Форуму: Евелін Бучацький, партнер бізнес-акселератора Eastlabs, Агнєшка Білінська, керівник представництва Vital Voices у Польщі (організації, що підтримує та надихає активних жінок у всьому світі), Марія Котвіцька, директор та співвласник міжнародної агенції «AGV – Aftermarket Global Vision», автор проекту бізнес-платформи для жінок www.ukrainky.biz, Софія Опацька, декан Львівської бізнес-школи УКУ, Тетяна Герасимова, власник консалтингового агентства з фінансових питань «Вєдіс», Тетяна Романенко, бізнес-тренер з питань підвищення рівня фінансової грамотності, голова правління кредитної спілки «Юкон», Оксана Руда, директор програм ІСАР «Єднання», Світлана Гончарова, автор популярного ресурсу для мам www.flymama.infoАндрій Гринчук, адвокат, керуючий партнер юридичної фірми «Гринчук Мазур та Партнери», Леонід Золін, коучер, автор унікальної системи візуальної психодіагностики, Тарас Хома, викладач LvBS, експерт з фінансів,  Отар Довженко, медіаексперт, викладач Школи журналістики УКУ.

Цей Форум стане вже третьою подією у схожому форматі.

Попередні відбувались у Києві  та Дніпропетровську, учасниками яких стали представниці бізнесу з різних регіонів України.

Організатори цьогорічного Форуму − Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) у  партнерстві з Українським жіночим фондом, консалтинговим агенством «Вєдіс», соціальною мережею для жінок-підприємців «Українки в бізнесі» та куратором програми «Invest for the Future» в Україні Марією Котвіцькою. Подія пройде за підтримки посольства США в Україні.

Для участі у Форумі потрібно заповнити анкету учасника та додати CV.  Завантажити анкету

Заповнену анкету і CV треба надіслати до 10 травня 2014 р. за електронною адресою:  [email protected]. Онлайн-реєстрація на Форум відкрита з 19 квітня до 10 травня 2014 року на сайті www.ukrainky.biz.

Усі анкети будуть розглянуті, підтвердження участі у Форумі та офіційне запрошення відібрані кандидати отримають після 12 травня 2014 року. Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації та попереднього відбору.

Контактні особи:

Анастасія Березна, Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS)

Галина Онишко, Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS)

Тел. : (032) 240 99 58

(067) 673 18 76

[email protected]

Прес-служба LvBS

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: