Георгіївські стрічки носять сепаратисти і диверсанти, - Правий сектор

«Правий сектор» із повагою ставиться до воїнів, які віддали своє життя в боротьбі за рідні землі. Так само ми вшановуємо і пам’ять загиблих під час другої світової війни. Ми вважаємо 9 травня пам’ятною датою, це день скорботи та жалю і аж ніяк не помпезне свято.

Враховуючи напружену ситуацію в країні, присутність у Львові будь-якої російської символіки активісти «Правого сектора» вважатимуть провокацією чистої води. Те саме стосується і георгіївських стрічок – їх сьогодні носять сепаратисти та диверсанти, які вбивають мирних українців і катують патріотів, полюють за нашими активістами на Сході та Півдні України.

Звертаюсь до львів’ян – будьте максимально стриманими та не реагуйте на ймовірні провокації. Мусимо пам’ятати – кремлівська імперська машина хоче перетворити нас на рабів та маріонеток. Зраз створювати перед брехливими московськими телекамерами бажану для Путіна «картинку» – це злочин проти України.

Хочу наголосити – «Правий сектор» не братиме участі у жодних заходах 9 травня. Натомість ми докладемо максимум зусиль, щоби заблокувати і не допустити будь-кого можливого прояву агресії. Спільно із правоохоронними органами ми слідкуватимемо за порядком та спокоєм у місті Львові.

Лідер «Правого сектора» Львівщини Артем Луцак

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: