Керівник «Галсільлісу» Старого Самбора пішов на лікарняний (фото, відео)

5 травня 2014 року працівники старосамбірського «Галсільлісу» зібрались у кабінеті свого директора Степана Куця.

Причиною цих зборів стала багато місяцева, а у декого і кількарічна заборгованість із заробітної плати, систематичні зловживання багаторічного директора.

Степан Куць, який очолив підприємство ще у далекому 2006 році, як зізнавався сам, зараз "по вуха у боргах", тому, нібито мусить попрацювати ще кілька місяців, щоб віддати свої особисті борги.

А от те, що працівники не отримують чесно зароблених грошей - не його вина.

Також, як сказав представник колективу Гелетик, частою була практика видачі заробітної плати "лісом", тобто працівникам платили не грошима, а квитанціями на розробку лісосік! І звичайно ж у класичному радянському стилі, у "добровільно-примусовому" порядку....

Звичайно, ГО «Майдан» Старосамбірщини підтримав колектив «Галсіллісу» і принагідно нагадав п. Куцю його політичну позицію - надмірну лояльність до режиму Партії Регіонів.

Таке накопичення негативних відгуків на адресу Куця вилилося в ніщо інше, як у чітко сформульовану вимогу відставки, яка і була ним беззаперечно підписана.

Проте, як виявилося, пропагандистська машина Партії Регіонів та її сателітів продовжує працювати. Так, на кількох Інтернет-сайтах вийшла проплачена стаття, у якій ці події висвітлюються у викривленому світлі.

Також варто відзначити, що на цих зборах була присутня міліція в особі виконувача обов’язків начальника райвідділу В.Бабірада, які стежили за дотриманням правопорядку.

Як стало відомо, 6 травня Куць пішов у лікарняну відпустку, а тимчасово виконуючим обов’язки директора підприємства призначений Ігор Тренич

Цікавим фактом стало те, що уже після підписання відставки Куцем, до його кабінету увірвався розлючений Горбовий. За зачиненими дверима було чути погрози та крики. Ця розмова на підвищених тонах, ймовірно, і стала тим аргументом, після якого Куць терміново ліг на лікарняний.

Не зайвим буде відзначити, що Куць, як і Горбовий є членами НРУ. Тож, які аргументи лунали з уст Горбового, можна тільки здогадуватися.

Степан СОЛЬЧАНИК, для Дивись. Інфо

Дивись. Інфо готове надати можливість для висловлення своєї позиції усім зацікавленим сторонам.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: