Мешканці Донеччини та Луганщини вимагають від влади навести порядок на Сході, - Ляшко (відео)

Більшість мешканців Луганської області є патріотами і хочуть жити у вільній незалежній Україні.

Про це заявив народний депутат України, кандидат на пост Президента України від Радикальної партії України Олег Ляшко, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

«Ми у Луганську сформували батальйон міліції спеціального призначення у складі 500 чоловік – луганських хлопців, які готові захишати Україну», - сказав Олег Ляшко.

Нардеп також наголосив, що він був єдиним політиком, який приїхав у Донецьк, коли там відбувалась п’ятитисячна хода за єдину Україну.

«Вони звали всіх, але ніхто не поїхав. Чому? Бо їм памперсів не вистачило, щоб змінити у дорозі», - наголосив Олег Ляшко.

Кандидат на пост Президента України додав, що люди у Донецьку та Луганську задають єдине запитання – чому українська влада їх покинула і не захищає від сепаратистів.

«Чому ви не наведете тут порядок? Чому ту гопоту, яку тут повилазила за вкрадені в українців гроші не поставити б на місце?», - розповів політик про запитання мешканців цих обласних центрів.

Ляшко додав, що Віктор Янукович та Віктор Пшонка фінансують сепаратистів на Сході України.

«Мирні громадяни не виходять зі зброєю у руках, а наша влада із ними панькається. Але це ворог України, який хоче забрати нашу із вами землю», - зазначив політик.

Також кандидат у Президенти наголосив, що в Україні російськомовним громадянам нічого не загрожує, оскільки немає жодного випадку, коли б в Україні когось побили за те, що розмовляв українською мовою.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: