На вихідних усіх запрошують взяти участь у благодійному заході «Фабрика квітів»

Ініціативна група «Сила любові», за підтримки благодійного фонду «Малятко» та відділу у справах дітей Львівської міської ради, організовує проект «Фабрика квітів». Проект приурочений до Дня матері і спрямований на збір коштів на реабілітацію братів Юрчика (7 років) та Любомира (15 років). Благодійна соціально спрямована акція «Мамі з любов’ю» буде проведена 10-11 травня 2014 року, повідомили у прес-службі ЛМР.

У суботу з 10.00 год. волонтери будуть розносити квіти на площі Ринок, у торгових центрах «Скриня», «King Cross Leopolis». Рекомендований благодійний внесок – 15 грн.

«Ми плануємо зробити 500 квіток, понад 450 вже готові. На виготовлення однієї квітки з коробкою йде 1 год. Ми виготовимо 500 квітів – 500 годин вкладеної любові, сил, праці. Напевно, немає нічого дорожчого, ніж безкорислива праця, безкорислива любов і самопожертва.

До цієї акції долучилось близько 10 волонтерів. Кожну квітку виготовляли в 5 етапів: вирізання пелюстків з гофрованого паперу в 3 кольорах, наклеювання на стебло, формування стебла і пелюстків, прикрашення стрічками, прикріплення до квіток маленьких листівок з вітальними словами для мами і подякою: «Дорогий друже, в твоїх руках квітка миру та любові до ближнього. Дякуємо, що ти долучився до збору коштів на реабілітацію братів Юрія і Любомира. Молімося за мир і єдність нашої країни». Ось так виглядатиме акція взаємолюбові», - розповіла представниця ініціативної групи «Сила любові» Юлія Соломко.

«Про цих двох хлопчиків знає не тільки місто Львів, а й уся Україна. Минулого року хлопчики були знайдені в Личаківському районі. Ці діти потребують постійної уваги медичних працівників, у них важкі розлади розвитку. Хлопчики мають статус дітей, позбавлених батьківського піклування, самостійно не ходять, не розмовляють. Діти проходитимуть реабілітацію у філіалі Клініки Козявкіна у м. Львові – реабілітаційному центрі «Еліта». Вартість курсу реабілітації майже 10 тисяч гривень. Ми маємо велику надію, що за допомогою цього благодійного заходу вдасться зібрати необхідну суму коштів і провести цей курс реабілітації. Без участі благодійного фонду  ми б не могли це реалізувати. А також я дякую всім мешканцям нашого міста за неодноразову допомогу у благодійних акціях. Адже, як показує досвід, наші городяни дуже активно беруть участь в різних благодійних заходах.

Це абсолютно благодійний проект, все роблять на волонтерських засадах. Всі кошти, які будуть отримані від цього проекту, підуть на рахунок реабілітаційного центру «Еліта», - розповів начальник відділу у справах дітей Львівської міської ради Ростислав Тимків.

Ростислав Тимків також додав, що сьогодні у Львові перебуває 607 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Більшість з дітей влаштовані у сімейні форми виховання. 57 дітей перебувають в інтернатних закладах і потребують сімейного влаштування.

Контактна особа ініціативної групи: Ірина Лащенко, тел. 098 405 37 72.

Довідка

Благодійний фонд «Малятко» - некомерційна всеукраїнська організація, яка створена для різнобічної допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування. Фонд було засновано у 1999 році як Львівський Благодійний фонд «Малятко». Дії фонду є системні та мають багаторазовий характер. Нова стратегія фонду міститься у стабільній, планомірній та комплексній підтримці дитячих будинків, будинків немовлят та окремих дітей-сиріт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: