Не час сьогодні проводити маніфестації та мітинги, - Садовий (фото, відео)

Сьогодні, 8 травня, львів’яни вшанували пам’ять загиблих під час Другої світової війни. Міська та обласна влада поклали квіти до пам’ятного знаку на території колишнього концентраційного табору «Шталаг-328» («Цитадель», вул. Грабовського) та запалила лампадки у дворі Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького» (вул. С.Бандери, 1).

«У ХХ столітті насильницькою смертю був убитий кожен другий чоловік і кожна четверта жінка в Україні. Наш обов’язок полягає в тому, щоб ми в ці дні віддали їм шану, щоб ми поклали квіти на могили тих, хто загинув, і просили Бога в щирій молитві, щоб ніколи така біда не прийшла на нашу землю.

Завтра у Львові будуть заборонені маніфестації, мітинги. Завтра ми у жалобі покладаємо квіти і молимося за душі тих, хто загинув. Кожен може прийти, помолитися, покласти квіти. Не буде жодних офіційних мітингів, маніфестацій. Я думаю, що суд прийме таке рішення, щоб жодна провокація не відбулася на території міста Львова.

Не час сьогодні проводити маніфестації та мітинги. Сьогодні треба просто перебувати в молитві і згадувати тих людей, які віддали своє життя, щоб ми сьогодні могли жити в нашій державі. Треба молитися і просити Господа Бога, щоб ніколи більше такої біди не було на нашій землі», - повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Біля пам’ятного знаку на території колишнього концентраційного табору «Шталаг-328» відбувся екуменічний молебень за загиблими під час Другої світової війни.

Тюрма-на-Лонського1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: