Співробітники УСБУ вшанували ветеранів Великої Вітчизняної війни

Сьогодні, в Управлінні СБ України у Львівській області відбулися заходи із вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни.

Велика Вітчизняна війна для нас ніколи не буде просто історією. ЇЇ біль став частиною душі всіх нас. У кожному домі в ці святкові дні вшановують пам’ять дідів, батьків, які заради нас йшли на смертний бій.

"Майже кожна родина пізнала гіркоту втрати. Чим далі відходить в минуле образ війни, тим повніше постає подвиг наших батьків і дідів, усіх, хто виніс тягар воєнного лихоліття, хто покрив себе славою у смертельному двобої. А нашим моральним обов’язком є збереження духовної єдності з поколінням, для якого патріотизм, любов до рідного краю були не просто словами, а найвищим ціннісним мірилом".- сказав керівник регіонального органу Віктор Андрейчук.

Наш земний уклін усім, хто бився на фронтах Великої Вітчизняної, виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край. Подвиг ваш безсмертний, пам’ять про вас, живих і мертвих, нетлінна, вдячність народу – безмежна.

Вшанували загиблих покладанням квітів у м. Львові по вул. Стрийській до меморіалу «Монумент слави».

Прес-служба УСБУ у Львівській області

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: