У Львові 8 та 9 травня пропонують обмежити продаж алкоголю з 18-ї години

Народний депутат України Ігор Васюник звернувся до міського голови Львова Андрія Садового з проханням підтримати ініціативу обмеження продажу алкогольної продукції  на всій території міста протягом 8 та 9 травня – з 18:00 до 10:00 години, повідомляє прес-служба кандидата в Президенти України Ю.В. Тимошенко у Львівській області

Про це ідеться у депутатському зверненні на ім’я міського голови Львова А.Садового і його заступника О.Синютки, зареєстрованому у ЛМР учора, 7 травня.

Необхідність підтримати таку ініціативу продиктована потребою уникнення та попередження будь-яких провокацій  8-9 травня.

«У зв’язку з ескалацією конфлікту на Сході, Півдні України та військовими діями, що призводять до загибелі патріотів - захисників Батьківщини, існує висока ймовірність вчинення провокацій у Львові та Львівській області.  Сьогодні у ЗМІ є чимало повідомлень про можливі спроби дестабілізувати ситуацію в регіоні. Представники громадського об’єднання «Національний Руху Опору» також передали в правоохоронні органи зведену інформацію про перебування у Львові підозрілих осіб, які можуть готувати провокації. Стало відомо, що дії на дестабілізацію можливі 8 та 9 травня в рамках днів вшанування пам’яті загиблих під час ІІ Світової війни.

Керівництво міста та Львівської області уже звернулось до громадян утриматись від проведення та участі у масових заходах.

Для уникнення та попередження будь-яких провокацій додатково прошу Вас звернутись до Виконавчого комітету Львівської міської ради з проханням прийняти рішення щодо обмеження продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива в закладах торгівлі та ресторанного господарства на всій території Львова протягом 8 та 9 травня – з 18:00 до 10:00 годин», -- сказано у зверненні депутата.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: