Цьогоріч на золоті та срібні медалі претендують 9,9 % випускників Львівщини

У 2013/2014 навчальному році на нагородження золотими та срібними медалями претендують 9,9 % випускників 11 класів, що на 0,6 % більше, ніж у минулому навчальному році, повідомили у прес-службі ЛОДА.

Про це 7 травня під час наради керівників органів управління освітою районів і міст області повідомила начальник відділу дошкільної і загальної освіти департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Ірина Сислюк.

За її словами, найбільша кількість претендентів на нагородження медалями в загальноосвітніх навчальних закладах м. Нового Роздолу (23 %), Галицького району м. Львова (19,6 %), Старосамбірського району (15,9 %), м. Трускавця (16,5 %), м. Борислава (14,8 %), м. Стрия (14,5 %), Радехівського району (12,6 %), м. Дрогобича (12,2 %), Жидачівського (12,5 %), Городоцького (11,7 %) районів, м. Самбора (11,4 %), м. Червонограда (11,3 %).

Також Ірина Сислюк поінформувала, що для проведення моніторингу якості знань учнів 11-х класів обрано загальноосвітні навчальні заклади, де відсоток претендентів на нагородження золотими і срібними медалями становив від 22,6 % до 41,2 % від загальної кількості випускників. Зокрема, моніторинг якості знань учнів проведено у загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів (надалі – ЗОШ) №№ 3, 34 Галицького району м. Львова, у ЗОШ №№ 3, 5 та НВК «Лідер» м. Нового Роздолу, ЗОШ № 6 м. Стрия, ЗОШ № 7 м. Самбора, ЗОШ № 3 м. Трускавця, Грушівській ЗОШ Дрогобицького району, Жидачівській гімназії імені О. Партицького, Сокальській ЗОШ № 3, Старосамбірській ЗОШ № 2 та Старявському НВК Старосамбірського району.

Під час моніторингу якості знань у випускних 11 класах проведено контрольні роботи з української мови та літератури, історії України, математики за завданнями, укладеними Львівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти та творчими групами учителів української мови та літератури, математики. Вивчено стан внутрішкільного контролю та керівництва щодо об’єктивності оцінювання рівня знань учнів, ведення шкільної документації (класні журнали, книги наказів, педагогічних рад тощо).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: