Вибори на Львівщині пройдуть спокійно, - Качмарик

7 травня відбулася нарада з питань підготовки до виборів. В нараді, окрім голів окружних виборчих комісій, взяли участь голови районних державних адміністрацій, міські голови міст обласного значення, представники силових відомств, а також інші посадові особи, відповідальні за забезпечення проведення виборів Президента України, повідомили у прес-службі ЛОР.

Також на нараді були присутні голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик та керуючий справами обласної ради Євген Захаревич. Головувала на засіданні голова Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сех.

Під час засідання було обговорено стан матеріально-технічного забезпечення окружних та дільничних виборчих комісій, в чому числі і телефонним зв'язком, а також порядок використання коштів для підготовки та проведення голосування на позачергових виборах Президента України. Поміж інших, стояло і питання про забезпечення правопорядку і громадської безпеки в період виборів.

У своєму виступі на нараді голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик відзначив: "Ті завдання, з підготовки виборчого процесу, які покладені на органи місцевого самоврядування, виконуються вчасно і якісно. Зокрема, виділено приміщення для роботи окружних і дільничних виборчих комісій, надано необхідне обладнання. Слід зазначити, що люди, які будуть забезпечувати проведення виборів, є фаховими з великим досвідом, тому проблем не повинно виникати". Він також відмітив, що слід врахувати, що на території області знаходиться значна кількість громадян з Автономної республіки Крим, які мають бажання проголосувати, і це їхнє право треба забезпечити.

Ярослав Качмарик наголосив: "Все сприяє тому, щоб Львівщина показала реально високий показник активності виборців".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: