Колодій взяв участь в урочистих заходах до Дня Матері (фото)

Сьогодні, 11 травня, голова Львівської обласної ради Петро Колодій взяв участь в Урочистій академії до Дня Матері, яка проходила в Національному академічному українському драматичному театрі імені Марії Заньковецької, повідомила прес-служба ЛОР.

Петро Колодій, зокрема, зазначив: "Жінка-мати у всі віки на українських землях була берегинею, добрим ангелом родинного вогнища. Її жертовну любов цінували в сім'ї, у її розрадах знаходило спокій зранене й зболене синівське серце, її мудрість визнавали й поважали наймогутніші земні володарі".

"За останній рік на долю українських матерів випало чимало болючих випробувань, але вони завжди знаходили силу і мужність їх зносити, бо вірили в опіку Божої Матері і вірили, що здійсниться бажання багатьох поколінь – відродиться незалежна Україна. Цієї зими наша рідна Україна та наші українські жінки втратили своїх відданих синів. Непоправне горе ступило на українську землю. І сьогодні матері України знову проводять безсонні ночі в молитві за наше майбутнє. Та щира любов і непереможна сила материнського серця оберігають нас від біди та додають сил в боротьбі за волю і свободу рідної землі. Тому сьогодні ми дякуємо усім матерям, які народили і виховали не одне покоління достойних українців", – зазначив Петро Колодій.

День матері 2014 02

Очільник області подякував всім українським матерям, які народили і виховали гідних синів і дочок рідної землі, борців за волю і незалежність української держави.

Також Петро Колодій взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Матері, які проходили в Шевченківському гаю.

З пісенним вітанням до всіх жінок України звернулися депутати Львівської ради Теодор Кукурудза, Тарас Курчик, Остап Стахів та Роман Ковальчук

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: