Проти Сех завтра знову відбудеться пікет

"2 березня Ірину Сех призначили на посаду голови Львівської ОДА, що викликало обурення громадськості, адже ця людина була першою, хто виступав проти включення молоді та студентства до осередку ВО «Майдан». Ірина Сех «прославилась» «кришуванням» масової вирубки дерев на Львівщині, будучи головою екологічної комісії і носячи шубу з натурального хутра; шопінгуванням у Відні й розкраданням коштів з Фонду регіонального розвитку. Тепер, вже більше двох місяців, вона суміщає посади народного депутата й голови ЛОДА, грубо порушуючи Конституцію України, за що свого часу нещадно критикувала Василя Горбаля", - повідомляють у АО

"ВО «Свобода» намагається встановити свою партійну гегемонію у Львівській області, ведучи заангажовану кадрову квотну політику. ВО «Свобода» оголосила війну громаді Львову. Вони кричать про люстрацію, збираються люструвати журналістів й громадських активістів, а самі ганебно провалили люстрацію суддів, які репресували львівський Майдан, у Львівській обласній раді. Вони хочуть зробити «народними» люстраторами тих, кого в першу чергу потрібно відправити до буцегарні.

28 квітня відбувся перший пікет проти Ірини Сех, у якому взяло участь близько 200 львів’ян. ВО «Свобода» зігнала своїх партійців зі всієї області, які намагались зірвати пікет, депутати від ВОС провокували людей на бійку. В приміщення ОДА очікувало команди фас, близько 70 «свободівців з палками». Сех, попри попередження про проведення пікету, громадськість проігнорувала. ВО «Свобода» діє на Заході так, як діяла Партія Регіонів на Сході і доля цих партій буде однаковою.

Громадськість Львова дала Ірині Романівній термін до 5 травня на простий вибір – мандат народного депутата чи посада голови ЛОДА. Вона нас проігнорувала. Тому ми повертаємось.

12 травня, 12:00, Львівська облдержадміністрація, вул. Винниченка, 18!

РЕВОЛЮЦІЙНИЙ КОМІТЕТ

Контактний телефон: 0634897207

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: