Школярі на «Арені Львів» вивчали правила дорожнього руху (фото)

На відкритті літньої картинг-траси «АПЕКС» (на стадіоні «Арена Львів») школярам нагадали, що безпека на дорозі - це завдання не лише водіїв, а й пішоходів, повідомили у прес-службі ЛМР.

Тренінги з безпеки дорожнього руху провели дітям волонтери загальноміської кампанії «Львів - безпечне місто». Однак, у досі незвичному форматі - поряд із спортсменами-призерами чемпіонату України з автослалому.

«Поряд із автоспортсменами, яким подобається ризик та швидкість, ми наочно пояснювали дітям, що дорожній рух має бути безпечним. І неважливо ким ти є - водієм, чи пішоходом - однаково потрібно пам`ятати про безпеку на дорозі та дотримуватися елементарних правил дорожнього руху», - розповіла Олександра Паняк, керівник інформаційної політики кампанії.

Вже після навчальних тренінгів діти змогли першими випробувати трасу, позмагавшись у міні-чемпіонаті з картингу. Найактивніші учасники отримали заохочувальні подарунки.

Наймолодші відвідувачі DRIVE FEST взяли участь у конкурсі малюнку, а їхні батьки перевірили свої знання на конкурсі із правил дорожнього руху. Також на фестивалі відвідувачі могли переглянути виставку автомобілів, і показові виступи автоспортсменів із West Motor Sport.

Довідка

«Львів - безпечне місто» - загальноміська кампанія з безпеки дорожнього руху, яка реалізовується об`єднанням «Самопоміч» за підтримки управління внутрішньої політики ЛМР.

За період вересень 2013 - травень 2014 року волонтери кампанії провели тренінги з безпеки дорожнього руху для першокласників міста.

правила-вуличного-руху2 правила-вуличного-руху3 правила-вуличного-руху4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: