У Львові перевізники нарешті розпочали діалог із громадськими активістами

6 травня 2014 року в приміщенні ЛОО ВГО "Всеукраїнська Асоціація Автомобільних Перевізників" відбулось перше засідання робочої групи, метою якої є підвищення якості послуг у громадському автотранспорті міста Львова. Згадана група була створена за результатами круглого столу між представниками місцевої влади, громадськості та перевізниками, що відбувся 16 квітня 2014 року.

Про це повідомила прес-служба ГР "За якісний транспорт"

Участь у зустрічі взяли: голова обласного осередку Асоціації автомобільних перевізників Іван Велійка, заступник директора ТОВ "Успіх БМ" Володимир Іськович, в.о. начальника управління транспорту і зв’язку ЛМР Віктор Щир, голова ЛМГО "Спілка консультантів "Експерт-група" Андріан Фітьо, учасники Громадського руху “За якісний транспорт” Сергій Черешньовський, Святослав Товстига, Ігор Стукалець, Олег Довганик, представник компанії EasyWay у Львові Антон Шишкін.

Під час обговорення, враховуючи численні порушення законодавчих норм у сфері пасажирських перевезень на маршрутах загального користування, які фіксують активісти та мешканці Львова, а також фактичну безкаранність перевізників та бездіяльність місцевої влади, було вирішено розробити поетапний план дій з усунення усіх невідповідностей.
Відтак, першим етапом повинно стати вирішення найбільш подразливих для громадськості порушень, а також відбір основних критеріїв якості, що характеризуватимуть громадський транспорт міста.

Реалізацію першого етапу учасники робочої групи вирішили розпочати з розробки єдиного фірмового стилю для усіх маршрутів, якого дотримуватимуться перевізники, забезпечуючи інформаційне оформлення автобуса. Зокрема, це стосуватиметься трафаретів із відповідними позначеннями зупинок та номера маршруту, а також інших позначень у салоні та ззовні автобуса, передбачених Правилами надання послуг пасажирського автомобільного транспорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: